Lär dig fermentera

Lär dig fermentera

Jenny ”Surtanten” Neikell delar med sig av sina bästa tips och trix för att lyckas med fermentering hemma.
Lär dig fermentera

Vilka maträtter passar egentligen till syrade grönsaker? Det avslöjar fermenteringsexperten Jenny som skrivit flertalet böcker om fermentering. Slå på klippet och se när Surtanten Jenny besöker Nyhetmorgon och berättar om fermentering.

Jenny Neikell böcker
Upptäck Jennys böcker här!

Kimchi på salladskål
Frida Ronge
Betyg: 2.8 av 5 (10 röster)

Kimchi på salladskål

Frida Ronge
20 m + 10 dagar
Mathavrewok med röd curry och tempeh toppad med syrad kål
Farmor Lisas surkål
Betyg: 3.5 av 5 (46 röster)

Farmor Lisas surkål

Jenny Neikell
Ernsts mjölksyrade grönsaker
Ernst Kirchsteiger
Betyg: 3 av 5 (230 röster)

Ernsts mjölksyrade grönsaker

Ernst Kirchsteiger
1,5 månad
Pumpa med fermenterad rödkål
Betyg: 3 av 5 (2 röster)

Pumpa med fermenterad rödkål

Martin Wall
30 m
POPULÄRT
Koreansk kimchigryta
Jennie Walldén KM
Betyg: 4.6 av 5 (28 röster)

Koreansk kimchigryta

Jennie Walldén
20
Mjölksyrad gurka
Per Morberg 2018
Betyg: 3.5 av 5 (51 röster)

Mjölksyrad gurka

Per Morberg