Eja Nilsson

Eja Nilsson

Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf och har många kokböcker på sitt CV. Ett urval av hennes böcker är Sill, ägg och nubbe, Invandrad mat, Stora boken om Medelhavsmat, Nordafrikansk mat - från Kairo till Casablanca, Hjärtats mat, Den goda julmaten, Köttbullar, Tapas och meze, Vardagsmat utan stress, Vardagskök med svenska smaker, Stora boken om grytor och gratänger samt den senaste Pannkaka, plättar och galetter. Dessutom har hon vunnit Lilla sällskapets journaliststipendium för sitt arbete med att skildra olika kulturers mat.

Visar recept: Eja Nilsson

Amerikanska blåbärsplättar
Eja Nilsson
Betyg: 3.5 av 5 (16 röster)

Amerikanska blåbärsplättar

Eja Nilsson
Matjes i glas
Eja Nilsson
Betyg: 3.8 av 5 (10 röster)

Matjes i glas

Eja Nilsson
Rödbetsägg med pepparrot
Eja Nilsson
Betyg: 3.27 av 5 (15 röster)

Rödbetsägg med pepparrot

Eja Nilsson
Brantevikssill
Eja Nilsson
Betyg: 3.4 av 5 (247 röster)

Brantevikssill

Eja Nilsson
Italiensk frittata
Eja Nilsson
Betyg: 3.9 av 5 (16 röster)

Italiensk frittata

Eja Nilsson
Varm matjeslåda
Eja Nilsson
Betyg: 2.8 av 5 (32 röster)

Varm matjeslåda

Eja Nilsson
Pillasill
Eja Nilsson
Betyg: 2 av 5 (1 röster)

Pillasill

Eja Nilsson
Fryst silltårta
Eja Nilsson
Betyg: 3.3 av 5 (22 röster)

Fryst silltårta

Eja Nilsson