Torsk i röd curry

45 röster
20 m
4
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl ris
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk röd currypasta
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 msk fisksås
  • 1 limefrukt
  • 4 dl lätt kokosmjölk
  • 250 g körsbärstomater
  • 500 g torsk

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Pressa vitlök i en gryta och blanda med currypasta, honung, fisksås, pressad limesaft och kokosmjölk. Låt det koka upp. Tillsätt tomater och låt puttra några minuter och smaka av med salt.
  3. Skär torsk i mindre bitar och blanda ner i grytan. Låt puttra några minuter tills fisken är klar. Riv över limeskal och servera med ris.
Tips!
ViktVäktarna Lax i ugn med västerbottentäcke

Fler tips från WW ViktVäktarna

5 december 2018