Torsk i röd curry

ViktVäktarna Torsk i röd curry
Foto: WW ViktVäktarna

Torsk i röd curry

45

3 steg att laga

9 ingredienser

20 m

Detta är en riktig klassiker med härliga thailändska smaker som currypasta, vitlök, lime och kokosmjölk. Den gör sig bäst riktigt het, men gillar du inte stark mat är det enkelt att anpassa hettan med hjälp av currypastan.

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i WW ViktVäktarna.

läs mer
ww torsk i röd curry points

Ikonerna visar SmartPoints för de olika planer du kan bli matchad med som WW ViktVäktarna medlem >>

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 2 dl ris
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 msk röd currypasta
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 msk fisksås
  • 1 limefrukt
  • 4 dl lätt kokosmjölk
  • 250 g körsbärstomater
  • 500 g torsk

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Pressa vitlök i en gryta och blanda med currypasta, honung, fisksås, pressad limesaft och kokosmjölk. Låt det koka upp. Tillsätt tomater och låt puttra några minuter och smaka av med salt.
  3. Skär torsk i mindre bitar och blanda ner i grytan. Låt puttra några minuter tills fisken är klar. Riv över limeskal och servera med ris.
TIPS!
ViktVäktarna Lax i ugn med västerbottentäcke

Fler tips från WW ViktVäktarna