Ansjovispaj med ost och primörerabba_logo2_svg

Recepten som får dig att älska sill och ansjovis

Sill och ansjovis för ofta tankarna till midsommarlunch, påskbuffé och julbord. Här är recept på riktiga vardagsräddare, wraps för lata sommardagar och rätter som kommer vilja få dig äta sill och ansjovis året om.

Sillbowl med pressad potatis och wasabikräm

En ny variant av den populära bowlen - pressad potatis, wasabikräm, sill, ägg och grönsaker. Enkelt att göra och väldigt gott! Till receptet

Superenkel sillwrap för lata dagar

Somrigt, snabbfixat, fräscht och farligt gott - låter inte det helt perfekt? Fyll wrapen med en krämig sillröra med ramslök, färskpotatis, caviar, äpple och örter. Plocka med till picknicken eller servera som en snabb och lättlagad sommarlunch. Till receptet

Ostpaj med ansjovis och primörer

Oavsett om du serverar den här ostpajen på påskbuffén, midsommarlunchen eller bara en vanlig vardag kommer den få dig på fall! PS. Den är ännu godare dagen efter! Till receptet

Somrig silltaco med avokado, ägg och potatis

Gör somriga tacos med sill, kokt potatis, ägg, avokado och rödlök - traditionella smaker som alla gillar! Perfekt som picknickmat eller snabblunch, eller varför inte som restmat dagen efter midsommar? Till receptet

Kolja med gubbröra och smörstekt kavring

Den här rätten är en vardagsräddare som känns som en riktig festmåltid. Ugnsbakad kolja, krämig gubbröra och smörstekta kavringsmulor. Till receptet

Festlig rågsmörgås med senapssill och äpple

Servera en lyxig smörgås som lättare lunch eller som förrätt på finmiddagen. Rågbröd med senapssill, salladslök, tärnat äpple och krasse är en riktigt god smakkombination! Till receptet

4 sillsnittar som imponerar på gästerna

ENKELT
Abba Välkomststill på sked
ENKELT
Abba Sillrösti med ricotta & västerbottenost
Abba Sillcarpaccio