Pasta carbonara med kalkonbacon

62 röster
4
4
4 portioner

Du behöver

  • 250 g spaghetti
  • 1 schalottenlök
  • 1 klyfta vitlök
  • 200 g kalkonbacon
  • 1 tsk flytande margarin
  • 2 äggulor
  • 2,5 dl lätt matlagningsgrädde (4 %)
  • 1 dl parmesanost, riven
  • salt
  • svartpeppar
  • 1 broccoli

Gör så här

  1. Koka spaghetti enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och finhacka lök och vitlök. Strimla kalkonbacon.
  3. Hetta upp en stekpanna med margarin och fräs lök, vitlök och kalkonbacon ett par minuter.
  4. Blanda äggulor med matlagningsgrädde och riven parmesan. Krydda med salt och peppar.
  5. Blanda ner pasta i pannan med lök och bacon. Häll på äggblandningen och blanda runt, låt det inte koka.
  6. Koka broccoli hastigt i lättsaltat vatten. Servera till carbonaran.
Tips!
ViktVäktarna Tikka masala med linser och halloumi

Fler tips från WW ViktVäktarna

Sponsrat
19 december 2017