Minibakpotatis med chili aiolisill

Minibakpotatis med chili aiolisill

5 ingredienser

45 min

Imponera med dessa söta och supergoda minibakpotatisar som toppas med chili aioli-sill och lite rom. Hur enkelt som helst, och hur gott som helst!

Abba Chili Aioli sill
Abba chili aioli

Abba Chili Aioli sill

Med inspiration från poké bowlens hemland Hawaii! Resultatet är en extra krämig aioli med chili och små utvalda bitarna sill.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 10-12 fasta potatisar, mindre storlek
  • 1 burk Abba Chili och aioli sill
  • 1 burk Abba Röd stenbitsrom
  • gräslök, finhackad
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skrubba potatisen ren men behåll skalet på. Nagga potatisen med en gaffel och lägg i en ugnssäker form. Salta potatisen och grädda i ugnen i ca 40 minuter. Vänd på potatisen efter halva tiden.
  3. Skär ett kryss i varje potatis och toppa med Chili aiolisill, stenbitsrom och färsk gräslök.
TIPS!
Abba tipsar!
Pizza abba

Abba tipsar!

Vill du ha fler goda recept på sill?

Läs mer