Minibakpotatis med chili aiolisill

Minibakpotatis med chili aiolisill

1

3 steg att laga

5 ingredienser

45 min

Imponera med dessa söta och supergoda minibakpotatisar som toppas med chili aioli-sill och lite rom. Hur enkelt som helst, och hur gott som helst!

Abba chili aioli

Abba tipsar!

Chili Aioli är en sill av högsta kvalitet med små utvalda bitar sill och mer av det goda, krämiga runt omkring.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 10-12 fast potatis, mindre storlek
  • 1 burk Abba Chili och aioli sill
  • 1 burk Abba Röd stenbitsrom
  • gräslök, finhackad
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skrubba potatisen ren men behåll skalet på. Nagga potatisen med en gaffel och lägg i en ugnssäker form. Salta potatisen och grädda i ugnen i ca 40 minuter. Vänd på potatisen efter halva tiden.
  3. Skär ett kryss i varje potatis och toppa med Chili aiolisill, stenbitsrom och färsk gräslök.
TIPS!
läs mer
Pizza med löjrom, grönkål och västkustmajosill

Abba tipsar!

Vill du ha fler goda recept på sill?

Läs mer