Hasselnötsbrownies

12 röster
30 m
60 bitar

Du behöver

  • 225 g margarin (80 %)
  • 200 g mörk choklad
  • 8 ägg
  • 2,75 dl strösocker
  • 6,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,75 dl kakao
  • 70 g hasselnötter, finhackade

Gör så här

  1. Smält margarin och 100 g choklad i vattenbad. Vispa ägg och socker pösigt och blanda ner i choklad- och margarinblandningen.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och hasselnötter och blanda ner i chokladmassan.
  3. Grovhacka resten av chokladen och blanda ner. Bred ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen 180 grader ca 15-20 minuter. Skär i bitar medan den är varm och servera.
Tips!
ViktVäktarna Lätta kanelbullar

Fler tips från WW ViktVäktarna

21 december 2016