I samarbete med ViktVäktarna

Grillad ryggbiff med nudelsallad

1 röst
4
ViktVäktarna Grillad ryggbiff med nudelsallad
Foto: ViktVäktarna
4
4 portioner

Du behöver

  • 250 g risnudlar
  • 1 broccoli
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • machesallad
  • babyspenat
  • sockerärter
  • 500 g ryggbiff
  • ½ kruka koriander
  • 0,5 knippe bladpersilja
  • 1 röd chili
  • 1 lime

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
  2. Skär broccoli i mindre buketter. Skär även stammen i bitar. Koka snabbt upp i lättsaltat vatten så att den mjuknar något. Häll av vattnet. Pressa i vitlök och blanda ner olja och lite salt. Låt stå och svalna.
  3. Lägg sallad och spenat på ett fat. Strimla sockerärterna och strö över. Lägg på nudlar och broccoli.
  4. Grilla köttet på grillen. Låt svalna lite innan du skär det i skivor och lägger på salladen.
  5. Hacka koriander och persilja. Finhacka chili och strö över tillsammans med örterna. Pressa över saften från lime. Krydda med salt och peppar.
Tips!
ViktVäktarna Grillad kotlett med grönsaksspett
2 maj 2017

Fler goda recept