Grillad ryggbiff med nudelsallad

ViktVäktarna Grillad ryggbiff med nudelsallad
Foto: WW ViktVäktarna

Grillad ryggbiff med nudelsallad

7

5 steg att laga

12 ingredienser

Härligt grön sallad med nudlar som serveras med en saftig biff och asiatiska smaker som chili, vitlök och koriander.

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i WW ViktVäktarna.

läs mer
ww grillad ryggbiff nudelsallad points

Ikonerna visar SmartPoints för de olika planer du kan bli matchad med som WW ViktVäktarna medlem >>

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 250 g risnudlar
  • 1 broccoli
  • 2 klyfta vitlök
  • 1 msk olivolja
  • machésallad
  • babyspenat
  • sockerärtor
  • 500 g ryggbiff
  • 0,5 kruka färsk koriander
  • 0,5 knippe färsk bladpersilja
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 limefrukt

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
  2. Skär broccoli i mindre buketter. Skär även stammen i bitar. Koka snabbt upp i lättsaltat vatten så att den mjuknar något. Häll av vattnet. Pressa i vitlök och blanda ner olja och lite salt. Låt stå och svalna.
  3. Lägg sallad och spenat på ett fat. Strimla sockerärterna och strö över. Lägg på nudlar och broccoli.
  4. Grilla köttet på grillen. Låt svalna lite innan du skär det i skivor och lägger på salladen.
  5. Hacka koriander och persilja. Finhacka chili och strö över tillsammans med örterna. Pressa över saften från lime. Krydda med salt och peppar.
TIPS!
ViktVäktarna Grillad kotlett med grönsaksspett

Fler tips från WW ViktVäktarna