I samarbete med ViktVäktarna

Grillad ryggbiff med nudelsallad

ViktVäktarna Grillad ryggbiff med nudelsallad
Foto: ViktVäktarna
4

Du behöver

  • 250 g risnudlar
  • 1 broccoli
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • machesallad
  • babyspenat
  • sockerärter
  • 500 g ryggbiff
  • ½ kruka koriander
  • 0,5 knippe bladpersilja
  • 1 röd chili
  • 1 lime

Gör så här

  1. Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Skölj i kallt vatten.
  2. Skär broccoli i mindre buketter. Skär även stammen i bitar. Koka snabbt upp i lättsaltat vatten så att den mjuknar något. Häll av vattnet. Pressa i vitlök och blanda ner olja och lite salt. Låt stå och svalna.
  3. Lägg sallad och spenat på ett fat. Strimla sockerärterna och strö över. Lägg på nudlar och broccoli.
  4. Grilla köttet på grillen. Låt svalna lite innan du skär det i skivor och lägger på salladen.
  5. Hacka koriander och persilja. Finhacka chili och strö över tillsammans med örterna. Pressa över saften från lime. Krydda med salt och peppar.
Kommentera receptet

Fler goda recept

Fler från ViktVäktarna

Visa alla recept från ViktVäktarna