Vit bönsallad med pesto, korv och mozzarella
Vit bönsallad med pesto, korv och mozzarella
9 ingredienser
En superenkel sallad och en perfekt bufférätt, hämtad ur boken GI Gourmet.
Här hittar du fler bra bufférätter
Marinerad fläskfilé med citron- och kaprismarinerade tomater
Ingredienser
- 4 förp vita bönor (à 380 g)
- 1 förp grön pesto [à 100 g]
- salt (efter smak)
- svartpeppar (efter smak)
- 400 g mozzarellaost
- 50 g rucolasallad
- 800 g kryddstark korv
- 1 msk olivolja
- persilja
Gör så här
- Häll av bönorna och skölj ordentligt.
- Blanda bönor och pesto i en stor skål.
- Smaka av med salt och peppar.
- Skär mozzarellan i bitar och blanda ner i salladen.
- Lägg ruccola på ett serveringsfat och lägg upp bönsalladen.
- Skär korven i skivor.
- Hetta upp en stekpanna med olja och bryn korven runtom.
- Lägg korvarna på bönsalladen och dekorera med persilja.