Pasta med kyckling och soltorkade tomaterww_viktväktarna_logo_svg

7 snabba och smarta recept med kyckling

Kyckling är en riktig hjälte till såväl vardagsmiddag som helg. Kyckling är ett magert och näringsrikt protein som är svårt att misslyckas med - och det går att variera nästan i det oändliga. Laga en krämig kycklinggryta, värmande soppa, fräsch kycklingsallad eller en saftig kycklingburgare till helgen.

Här har vi samlat 7 snabba och hälsosamma rätter med kyckling. För fler smarta recept och inspiration bli medlem i WW ViktVäktarna. Läs mer här.

7 goda kycklingrecept

Sponsrat innehåll

Pasta med kyckling och pesto

En snabblagad rätt med få ingredienser, men mycket smak av pesto, soltorkade tomater och parmesan. Så bra vardagsmiddag det kan bli helt enkelt!
Sponsrat innehåll

Kycklingsoppa med rotfrukter

En värmande kycklingsoppa är aldrig fel - speciellt inte en kylig dag när du är sugen på något varmt. Den här kycklingsoppan har smak av curry och dragon och rotfrukterna gör den mustig, mättande och härlig.
Sponsrat innehåll

Kycklinggratäng med mango och curry

Kycklinggratäng med härlig smak av curry som tilltalar nästan alla! En smart rätt som sköter sig själv i ugnen.
Sponsrat innehåll

Caesarsallad med kyckling och senapscrostini

Caesarsallad - en favoriträtt som är en riktig hjälte när du vill ha en god och smart lunch! I det här receptet är det en liten twist i form av senaps- och vitlökskryddade crostinis.
Sponsrat innehåll

Pasta med kyckling och soltorkade tomater

En lättlagad pastarätt med kyckling och soltorkade tomater som går hem hos både stora och små. Var inte rädd för att krydda på lite extra om du gillar hetta.
Sponsrat innehåll

Thaicurry med kyckling

Lättlagad kycklinggryta med härliga smaker från det thailändska köket. Kryddig och smart mat till såväl vardag som helg.
Sponsrat innehåll

Chickenburger

Gör ett lite smartare helgmys och byt den klassiska hamburgaren mot en fräsch kycklingburgare med äpple- och currysås.