Knorr Ramen i matlådaknorr-logo-svg

12 recept perfekta för matlådan!

Matlåda är nyckeln till billig och snabb lunch! Vissa recept passar extra bra att preppa i förväg och blir till och med ännu godare dagen efter. Så vad väntar du på? Låt storkoket börja!

Fyra smarta matlåde-knep

1. Konsistens-preppa Preppar du pasta-storkok för hela veckan? Koka pastan någon minut kortare med flit! När pastan ligger i sin sås blir den ofta lite mjukare efter några dagar. Det förhindrar du enkelt med riktigt al dente pasta.

2. Sallad i påse Sugen på sidosallad men trött på att konka två matlådor alternativt äta mojsig sallad? Ta med salladen i en påse som du blåser upp innan du knyter den! På så sätt undviker du att salladen blandar sig med resten av matlådan eller mosas i väskan.

3. Spara plats i frysen Krämig soppa passar extra bra att preppa och frysa in! Fördela soppan i ziplockpåsar som sluter helt tätt och lägg sedan påsarna ovanpå varandra i frysen. Du sparar massor med plats och kan använda dina matlådor till annat. Dessuom tinar påsarna snabbt när det väl är dags för lunch!

4. Maxa smaken Knorr buljonger - uppdaterad igen Mycket smak är a och o när det kommer till grytor, gratänger och pastarätter. Maxa smaken med buljong från Knorr - snabbt, enkelt och gott!!

12 recept perfekt för matlådan

ENKELT
Knorr Ramen i matlåda
Knorr One pot citronkyckling med ris
POPULÄRT
Knorr Vegolasagne på 20 minuter
KNORR Vegetariska Köttbullar
KNORR Spaghetti med Köttbullar
Knorr kyckling teriyaki
Knorr Risotto med miso och brynt smör
ENKELT
Knorr palsternackssoppa

Fler recept från Knorr

Knorr Arancini - frasiga risottobollar
45 min + 30 min för fritering
ENKELT
KNORR Mexikansk Vegetarisk Soppa med Nachochips
KNORR Helbakad Rotselleri med Stälkpesto