Philips airfryerlogo philips vit-bg svg

Vad är en airfryer?

Airfryer håller på att bli vår mest populära maskin i köket. Och inte så konstigt, den drar mindre energi än en ugn, det går snabbare att tillaga maten och du kan laga maten på ett mer hälsosamt sätt.

Med en airfryer lagar du i princip mat utan smör och olja - men med luft. I vissa rätter krävs lite olja, men i det stora hela är det luften i maskinen som tillagar rätten.
Philips var pionjärerna som utvecklade och lanserade Airfryers redan 2010. Det utmärkande för Philips Airfryers är den patenterade sjöstjärneformade botten som skapar ett 360 luftflöde som effektivt ser till att maten tillagas lika jämnt i hela korgen.

De flesta av Philips airfryers har den nya Twin TurboStar-tekniken som har utvecklats för att reducera mängden mättat fett som naturligt frigörs av ingredienserna under tillagningen. Överskottet av fett från exempelvis fläsk och kyckling fångas upp av fettreduceraren, istället för att hamna i din mage.

Flera olika modeller
Philips airfryer svart och vit Det finns i dag flera olika modeller av airfryer, från de enklare, analoga modellerna till smarta maskiner som automatiskt ställer in tid och temperatur beroende på vilken råvara du vill tillaga.

Upptäck Philips olika modeller här

Laga mat från appen i soffan

Philips app
Para ihop din Philips airfryer med NutriU-appen, välj ett recept och skicka det till din Airfryer. Förbered ingredienserna och övervaka måltiden från soffan – appen meddelar dig när maten är klar!

Upptäck Philips XL här!

Baka i din airfryer

Morotskaka i Airfryer
Visst du att du kan baka i din airfryer? Laga gratänger, göra snacks, pizza... ja det finns knappt något du inte kan laga. Här hittar du olika roliga och praktiska tillbehör till din airfryer:

Hitta dina tillbehör till Philips airfryer här!

Appen NutriU

Philips app I Philips app NutriU hittar du massor med spännande recept till din airfryer. Från morotskaka till kycklinggrytor, potatisgratänger, till chips, hasselbackspotatis....
Appen uppdateras varje vecka med nya recept och artiklar för inspiration. I appen finns även en community där användare själva kan ladda upp egna recept och dela med övriga användare.

Ladda ner appen NutriU här!

Goda recept i Airfryer