Bakade päron med valnötter och honung

Bakade päron med valnötter och honung
Foto: Philips

Bakade päron med valnötter och honung

5 ingredienser

10 m

En enkel efterrätt med päron, färdig på några minuter i din Airfryer. Istället för grekisk yoghurt kan du använda vilken tjock yoghurt som helst. Eller varför inte mascarponeost eller glass! Recept från NutriU. Ladda ner appen för fler liknande recept.

Recept från appen NutriU
Philips app NutriU promo

Recept från appen NutriU

Upptäck Philips app NutriU där du hittar massor av goda recept till din Airfryer.

Philips Airfryer XXL
Philips airfryer svart och vit

Philips Airfryer XXL

Laga vardagsmat, en festmåltid eller baka i din Airfryer. Se Philips erbjudande här!

Läs mer

Ingredienser

portioner2 - 4
  • 2 päron
  • 40 g valnötter
  • 1 tsk honung
  • ca 1 krm malen kanel, malen
  • 4 msk grekisk yoghurt

Gör så här

  1. Dela päronet i halvor, skär bort kärnhuset och stjälken.
  2. Krossa valnötterna och strö bitarna över päronet. Ringla honung över päronet och strö kanel över.
  3. Lägg försiktigt päronhalvorna i Airfryer-korgen och tillaga dem på 200 grader i 5 minuter.
  4. Blanda yoghurt med honung.
  5. Servera de bakade päronen med en klick yoghurt på toppen.