Skagensnittar

Skagensnittar

3

12 ingredienser

30 min

De här skagensnittarna blir supergoda med hemgjord majonnäs och rostat korvbröd. Perfekt som tilltugg till drinken eller som ett snack för hela familjen!

läs mer
korvbrodsbagarn_bistro_hot_dog

Testa Korvbrödsbagarns produkter!

Snabbt, enkelt och supergott med Bistro Brioche hot dog buns från Korvbrödsbagarn.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Bistro Brioche hot dog buns
  • 1 kg räkor med skal (gärna färska)
  • 2 äggulor
  • 2 tsk senap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2-3 dl matolja
  • 1 kruka dill
  • 10 cm färsk pepparrot, skalad
  • smör, till stekning

Servering

  • 50 g löjrom
  • 1 citron
  • dill

Gör så här

  1. Skala alla räkor och lägg åt sidan i en bunke.
  2. Lägg ner äggulor, senap och vinäger i en bunke. Tillsätt matoljan i en tunn stråle medan du vispar hela tiden tills önskad konsistens.
  3. Tillsätt dillen till räkorna och blanda ner lite majonnäs i taget tills önskad konsistens. Tillsätt riven pepparrot och smaka av.
  4. Rosta korvbrödet och fyll det med skagenröran. Skär upp varje korvbröd i 4 bitar och toppa med löjrom och lite dill. Servera med ett par skivor citron.
TIPS!
läs mer
Halloumi Bistro

Tips från Korvbrödsbagarn!

Se fler goda recept här

Läs mer