Daniel Höglander

Daniel Höglander - KK 2019

Daniel var en nytänkande kock med många års erfarenhet från stjärnkrogar som Fredsgatan 12, Operakällaren och Esperanto (där han fick en stjärna i Guide Michelin).

2015 öppnade han Aloë i Älvsjö utanför Stockholm som blev en snackis och gav Daniel ännu en stjärna 2018. Deltagare i Kockarnas kamp 2019.
Daniel gick hastigt bort 2024, hans minne lever vidare hos oss på Köket i de fina recept han skapade.

Visar recept: Daniel Höglander

Långbakat lamm ras el hanout med krispig sallad
Daniel Höglander - KK 2019
Betyg: 3.7 av 5 (13 röster)

Långbakat lamm ras el hanout med krispig sallad

Daniel Höglander
45 min + 2 h i ugnen
Grillad fläskbun med räkdashi
Daniel Höglander - KK 2019
Betyg: 3.67 av 5 (9 röster)

Grillad fläskbao med räkdashi

Daniel Höglander
1,5 h
Ostron med rökt soya och rättika
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Ostron med rökt soya och rättika

Daniel Höglander, Sayan Isaksson
Kyld tomatsoppa marociane och bränd ribeye
Betyg: 5 av 5 (1 röster)

Kyld tomatsoppa marociane och bränd ribeye

Daniel Höglander, Sayan Isaksson