Koreansk street toast

Enkla hemmaluncher

Många av oss jobbar hel- eller deltid hemifrån. Och med brist på fantasi - ja då är det lätt att lunchen blir bara blir mackor och te. Här är 7 enkla hemmaluncher som även passar perfekt till helgen.

Halloumivåffla med avokado, rödlök och rom

Riv halloumi och lägg i våffeljärnet - så enkelt är det! Den här perfekt krispiga våfflan kommer göra succé bland alla ostälskare. Toppa våfflan med avokado, rom, smetana, rödlök och dill. En härlig lunchvåffla!

Omeletter i form

Små omeletter som tillreds i muffinsformar - med i princip det man har hemma i kylskåpet. Tareqs enkls tips är den perfekta hemmalunchen - som dessutom går snabbt att göra!
Sponsrat innehåll

Pyttipanna extra allt!

Så lättlagat och så gott. Ställ pannan på bordet och låt alla lägga upp till sig själva för en extra trevlig lunch.

Varma mackor med rökt skinka

En riktig klassiker när man inte orkar laga mat! Bröd med ost, skinka och lite kryddor - blir nästan som en liten minipizza. Och det tackar vi ju såklart inte nej till!

Räksallad

En superfräsch och enkel sallad med avocado, räkor och saffransdressing. Så galet gott!

Koreansk street toast

Under morgontimmarna på Seouls gator kan man köpa sådana här mackor till frukost. Här är Jennies riktigt läckra version av street toasten - perfekt som en enklare lunch hemma!

Räkröra i avokado

Det här är inte bara en ljuvlig förrätt à la LCHF - det är en liten och alldeles lagom mättande lunch.
Sponsrat innehåll

Tofuklämmor

Renklämma är en väldigt enkel smörgås att ta med som mellanmål eller enklare lunch, men gör receptet vegetariskt och använd mosade vita bönor istället för sås, och rökt tofu istället för renkött. Supermumsigt!