Enkel brunchpanna


Foto: Tv4
Enkel brunchpanna
9 ingredienser
20 m
Den ultimata brunchen svänger du ihop på ett kick! Allt som behövs är Felix Krögarpytt, toppad med massvis av godsaker – så enkelt och så gott. Ställ pannan på bordet och låt alla lägga upp till sig själva för en extra trevlig brunch.

Ingredienser
- 4 port Felix Krögarpytt
- 4 ägg
- 1 dl crème fraîche
- 1 tsk dijonsenap
- 150 g körsbärstomater
- 1 avokado
- 2 stjälkar salladslök
- 1 knippe persilja
- parmesanost, riven
Gör så här
- Stek pytten. Gör 4 gropar för äggen, knäck ner dem i groparna.
- Sänk värmen och sätt ett lock över pannan så att äggen tillagas. Ta bort från värmen när äggen fått en vit hinna över sig, de kommer fortsätta tillagas av värmen från pytten och pannan.
- Vispa ihop creme fraiche och dijonsenap till en senapskräm.
- Dela cocktailtomaterna på hälften. Skiva avokadon. Strimla salladslöken och persiljan. Riv parmesanen. Dekorera pannan med tomater, avokado, salladslök, persilja och nyriven parmesan. Servera med senapskrämen.
TIPS!