Lohmanders Oxfilé med parmesanpommes och bearnaiselohmanders logo vit bakgrund

8 magiska helgmiddagar

Lyxa till det med något extra gott i helgen! Här har vi samlat 8 smarriga recept där maten går snabbt att laga och där den krämiga såsen är pricken över i.

1. Västerbottenspizza med pesto- och citronsås


Släng ihop en vit Västerbottenspizza på endast 30 minuter! Toppa med syrlig kronärtskocka, ruccola, rostade pinjenötter och en krämig Pesto- och citronsås från Lohmanders.

2. Pulled pork surdegsmacka med lime- och chipotleaioli


Vem sa att att man inte kunde äta mackor till middag? Denna surdegsmacka med pulled pork och nyheten Aioli Lime - och chipotle från Lohmanders är helt otroligt god. Köp färdigt kött och sås och rätten blir klar på nolltid!

3. Oxfilé med pommes och krämig bearnaise


Oxfilé med pommes och bearnaise är en riktig klassiker. Addera ugnsbakade grönsaker och toppa pommesen med drisslad bearnaisesås, finriven parmesan och persilja för extra lyx!

4. Smashed burger med bea och haircots verts


Smashed burger går alltid hem hos både stora som små! Toppa det saftiga köttet med krispig silverlök, bifftomat, härlig cheddar och såklart en ljuvligt god bearnaisesås från Lohmanders - som nu finns på smidig flaska!

5. Fish taco med krämig lime- och chipotleaioli


Vad vore fredag utan tacos? Prova denna fantastiskt frasiga fish tacos med pankofriterad torsk och nyheten Aioli Lime & chipotle från Lohmanders. En perfekt kombination av salt, sött, syrligt och fräscht, precis som man vill ha sin taco!

6. Nachotallrik med lime- och chipotleaioli


För den som föredrar hårda skal är nachotallrik ett givet val. Fyll en stor form med frasiga nachochips, färs och ost, och in i ugnen! Toppa sedan med dina favorittillbehör, här med picklad rödlök och Lohmanders nyhet Aioli Lime- och chipotle. Vips är middagen serverad!

7. Smashed potatoes med bearnaise


Smashed potatoes är himmelskt gott som det är men passar även bra som tillbehör till din köttbit, fisk eller vegobiff - självklart toppat med en krämig bearnaisesås!

8. Kyckling med sötpotatis och bearnaise


Bjud på en saftig och dragondoftande Kyckling med sötpotatis och haricots verts. Servera med en riktig klassiker, krämig bearnaise från Lohmanders- en riktig favorit hos både stora och små gourmander!

Lohmanders såser flaska Lohmanders såser, nya och gamla smaker, finns nu på smidiga flaskor!