Frozen limoncello

Limoncellodrinkar

Limoncello - den solgula, sötsura likören från södra Italien som framställs på citronskal, alkohol, socker och vatten. I Italien dricks den oftast iskall efter en måltid - men här i Sverige mixar vi såklart och framställer de allra godaste drinkarna. Här är våra favoriter!

Limoncello spritz

Limoncello Spritz
En fräsch drink på den italienska citronlikören Limoncello tillsammans med bubblande prosecco - en riktig hit i sommarvärmen.

Davids limoncello tonic

limoncello tonic DK
Drinkexperten David Kringlund imponerar med sina goda och enkla smaker, här med Limoncello tonic - sommarens smarrigaste drink serveras i vinglas med massor av is! Enkelt, gott och fräscht!

Lemon martini

lemon martini
David Limoncellodrink nummer 2 - en uppfriskande sommardrink med limoncello och gin! Om du ska bjuda dina gäster på en drink i sommar så är det denna.

Frozen limoncello

Frozen limoncello
Gillar du en lagom sötsyrlig iskall, slush-liknande drink? Då kommer du fullständigt älska denna somriga, svalkande drink. Vill du göra den alkoholfri, byt ut limoncellon mot citronsaft och låt en myntakvist gå med i mixern. Receptet ger två lite större glas, alternativt tre mindre.

Cold brew lemon

Cold brew lemon
En riktigt god och enkel drink med kaffe, citron och basilika.

Limoncello - italiensk citronlikör

Gör din alldeles egna limoncello. Perfekt att göra en stor sats och hälla upp på flaskor - och kul som gå-bort-present.