No-bake Oreopaj med hallon och vaniljoreo logo vitbg svg

5 enkla efterrätter

Inget slår en riktigt god dessert! Här har vi samlat 5 lättfixade efterrätter som garanterat kommer imponera på gästerna. Alla fem desserter funkar dessutom bra att förbereda dagen innan, så att du kan fokusera på att bara ha en härlig kväll.

1. Chokladmousse med crunch

Chokladmousse med Oreo-crunch
Chokladmousse med Oreo-crunch är den ultimata chokladmoussen för alla chokladälskare! Toppa med grädde mixat med Oreo-crunch - hur gott och krämigt som helst!

2. No bake Oreo-paj med hallon

No-bake Oreopaj med hallon och vanilj
No-bake Oreopaj med hallon och vanilj - enklare än så här blir det inte! En snygg och ljuvligt len paj som du enkelt sätter ihop utan att använda ugn.

3. Oreo-tiramisu

Oreo-tiramisu
Denna Oreo-tiramisu är kanske den godaste tiramisun som finns! Crunchet från kakorna blandat med den lena krämen har gjort receptet till en riktig storfavorit hos alla som testat!

4. Oreotårta

Ljuvlig Oreotårta
En lättbakad tårta när den är som allra bäst! Härlig chokladkräm och luftigt Oreo-fluff gör denna ljuvliga Oreotårta till en riktig vinnare!

5. Blåbärscheesecake

Blåbärscheesecake med Oreo

Denna sötsyrliga blåbärscheesecake med Oreos passar lika bra till fikat som till dessert. Vill du göra den ännu enklare kan du använda färdig blåbärssylt - klart på ett kick!

Fler goda recept

POPULÄRT
Kladdkaka med Oreos och dulce de leche NY
Cookies ’n cream-glass med Oreos
20 min + 4 timmar i frys
Fluffiga Oreopannkakor
Oreo chip cookies
Rocky road med Oreo
20 min + tid i kyl
Oreo S'mores i panna
Oreo Chokladbollar med Oreo
30 min + 30 min i kylskåp
Oreo Golden Cheesecake
Oreo Milkshake
Oreo-cheesecake med bär
Oreo hallontoppar