Saffranslängd med rostad vit choklad

Redaktionens 8 saffransfavoriter!

Saffran - denna älskade, älskade krydda! Doften och smaken i kombination med en krämig bulle eller vetekrans kan få vem som helst alldeles knäsvag. Här är redaktionens topp 8 favoriter!

Saffranslängd med rostad vit choklad

Ljuvligt god saffranslängd som blir extra saftig tack vare fyllningen med mandelmassa. Vill du ge längden det där lilla extra - toppa med rostad vit choklad.

Saftiga lussekatter med vaniljkräm

En fantastisk god hybrid av seglarbulle och saffransbulle. Perfekt till adventsfikat.  Tips! Äggvitorna som blir över kan du frysa in för att sedan göra maränger på.

Saffransbullar med lingon och mandelmassa

När vanliga lussekatterna känns torra och trista är det här bullen du ska satsa på. Fyllig, lyxig och saftig av rårörda lingon och mandelmassa.
Sponsrat innehåll

Mumsiga krämbullar med saffran

Mumsiga krämbullar med saffran
Recept på krämbullar med en julig touch av saffran och apelsin som tar dem till nya höjder. Julens version av solbullar!

Roys saffransbullar med fördeg

Saftiga lussebullar fyllda med mandelmassa, vanilj och smör. Genom att använda fördeg blir lussebullarna blir de saftigare och håller bättre.

Saffransmunkar i kanelsocker

Friterade saffransmunkar med kanelsocker är ljuvligt gott att njuta av till fikat. Dessa blir extra härliga då de är bakade på fördeg.

Leilas goda saffransscones

Slipp jäsning och gör dessa magiskt goda saffransscones på bara 20 minuter! Bättre höstfika är svårt att hitta!

Saffransgrottor med fyllning

Smygstarta med dessa krispiga grottor med saffranssmak à la Fredrik Nylén. En klassisk hallongrotta fast med saffran som man kan fylla med det man gillar!