
Hos familjen Mandelmann på den vackra gården Djupadal i Skåne är det årstiderna som styr vilken mat som står på bordet. Spela klippen och låt dig inspireras av deras goda recept.

4:59
Vad vore väl en sommar utan en riktigt god jordgubbstårta? Den här är lika god som den är vacker.

4:45
En riktig tag vad du haver-gryta där du enkelt anpassar ingredienserna efter vad just du råkar ha hemma. Här serverar Marie den med frasig tempura.

5:14
Gustav Mandelmann bakar en variant på den franska klassikern tarte tatin där äpplen byts mot päron.

5:27
Marie visar hur du bakar fluffiga bröd gräddade i bambukorg över ånga som du fyller med en grön röra på vilda primörer.

5:27
Gustav Mandelmann tar tillvara på säsongens egenodlade tomater och kokar en underbart god ketchup på dem.

3:34
Marie Mandelmann gör sin favoritdessert crème brûlée med en touch av rabarber.

3:54
Dricku påminner lite om öl men går betydligt snabbare att göra. Se hur Marie och Gustav gör sin.

4:02
Svalkande god glass för varma sommardagar. Bestäm själv hur söt du vill ha den med mängden socker du tillsätter.
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: