
Följ med hem till familjen Mandelmann
Hos familjen Mandelmann på den vackra gården Djupadal i Skåne är det årstiderna som styr vilken mat som står på bordet. Spela klippen och låt dig inspireras av deras goda recept.

4:59
Mandelmanns jordgubbstårta
Vad vore väl en sommar utan en riktigt god jordgubbstårta? Den här är lika god som den är vacker.

4:45
Jordkällargryta med tempura
En riktig tag vad du haver-gryta där du enkelt anpassar ingredienserna efter vad just du råkar ha hemma. Här serverar Marie den med frasig tempura.

5:14
Gustavs franska päronkaka
Gustav Mandelmann bakar en variant på den franska klassikern tarte tatin där äpplen byts mot päron.

Ångade mumibröd
Marie visar hur du bakar fluffiga bröd gräddade i bambukorg över ånga som du fyller med en grön röra på vilda primörer.

5:27
Gustav kokar egen ketchup
Gustav Mandelmann tar tillvara på säsongens egenodlade tomater och kokar en underbart god ketchup på dem.

3:34
Mandelmanns crème brûlée med rabarber
Marie Mandelmann gör sin favoritdessert crème brûlée med en touch av rabarber.

3:54
Gustav och Marie gör dricku
Dricku påminner lite om öl men går betydligt snabbare att göra. Se hur Marie och Gustav gör sin.

4:02
Marie Mandelmann gör isglass på röda vinbär
Svalkande god glass för varma sommardagar. Bestäm själv hur söt du vill ha den med mängden socker du tillsätter.
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren:
Få helskärm
Streama till din tv via Chromecast
Streama till din tv via Apple TV