Hälsorevolutionen Kokboken

Vill du också fylla dina måltider med näring, rikligt med grönsaker, goda proteiner, mättande fetter, smakrika kryddor och härliga såser?

Maria Borelius, med bakgrund som vetenskapsjournalist, biolog och författare till flera storsäljande hälsoböcker, har stor passion kring hur livet i köket kan vara både härligt och livsbejakande, samtidigt som det ger balanserad hälsosam mat. Hälsorevolutionen: Kokboken innehåller över 60 recept som stöttar den antiinflammatoriska livsstilen, håller blodsockret stabilt och fyller dig med energi. Här bjuder vi på ett smakprov ur boken.

Recept ur boken

Äggkuvert med knallgrön ärtpesto
Betyg: 5 av 5 (2 röster)

Äggkuvert med knallgrön ärtpesto

Maria Borelius
15 min
Svartkålsfrittata i ugn
Betyg: 3.3 av 5 (3 röster)

Svartkålsfrittata i ugn

Maria Borelius
40 min
Zucchinifritters med räkor i salladswrap
Betyg: 4 av 5 (3 röster)

Zucchinifritters med räkor i salladswrap

Maria Borelius
30 min
Kycklingschnitzel med kikärtsbea och sötpotatis
Betyg: 4.7 av 5 (3 röster)

Kycklingschnitzel med kikärtsbea och sötpotatis

Maria Borelius
30 min