Fyllda minikrustader
Fyllda minikrustader
8 ingredienser
20 min
Munsbitar gjorda på bara några minuter. Kripsiga krustader fyllda med krämig och smakrik räkfyllning. Tänk på att krustaderna blir mjuka i botten om de står med fyllning i för länge.
Ingredienser
- 24 krustader
- ca 150 g skalade räkor
- 75 g Västerbottensost, riven
- 2 msk rödlök, hackad
- 1,5 dl smetana (eller crème fraiche)
- 0,5 kruka dill, hackad
- 0,5 citron, skal och zest
- forellrom (eller stenbitsrom)
Gör så här
- Hacka räkorna grovt och blanda med västerbottensost, finhackad rödlök, smetana och dill.
- Smaka av med citronsaft och citronzest. Förvara i kylskåp fram till servering.
- Fyll krustaderna med räkfyllningen precis innan servering (krustaderna blir ganska snabbt mjuka), toppa med lite rom och en kvist dill.