Frederik Zälls skärgårdssill

15 m
6 - 8 bufféportioner
Frederik Zälls skärgårdssill
Foto: Frederik Zäll
15 m
6 - 8 bufféportioner

Du behöver

  • 0,5 rödlök
  • 1 knippe gräslök
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk Ejderns Drott-kaviar
  • 1 burk forellrom
  • 0,5 msk flytande honung
  • svartpeppar
  • 1 ägg, hårdkokt
  • 1 förp 5-minuterssill

Gör så här

  1. Finhacka rödlöken och skär gräslöken precis lika fint. Vänd ihop majonnäs med gräddfil och kaviar. Rör ner rödlök, gräslök, forellrom och honung. Krydda med svartpeppar och smaka av.
  2. När ni är nöjda med smakerna, skär ägget i ganska stora bitar och vänd ner tillsammans med munsbitar av sillen. Blanda varsamt så att äggbitarna inte mosas helt.
Kommentera receptet

Fler goda recept