• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Baka rabarberpaj som ingen kan motstå

Baka rabarberpaj - enkelt, gott, syrligt och krispigt! Här är 7 recept på knäckande goda rabarberpajer som tar dig till fikahimlen direkt.

Rabarberpaj med flingsalt och vaniljsås

Ja! En nypa flingsalt är hemliga ingrediensen som lyfter smakerna i din paj. Testa detta kockknep!

Knäckig rabarberpaj (som du kan göra glutenfri)

Jessica Frejs knäckiga rabarberpaj med brynt smör och glutenfria havregryn. En favorit från Nyhetsmorgon!

Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Inget slår en god rabarberpaj! Servera med vispgrädde eller glass och du har en efterrätt som uppskattas av alla.

Rabarberpaj med krämig fyllning

Oemotståndlig rabarberpaj med mandel och brynt smör. Servera gärna med Roys vaniljsås, se hur du gör den här.

Sponsrat innehåll

Smulpaj med rabarber och äpple

En lättare variant på smulpaj där en del av sockret ersätts med naturlig sötma från äpple. Bjud gärna med lätt vaniljkvarg.

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

Jordgubbar och rabarber är sällsynt lyckat tillsammans i en smulpaj. Sött och syrligt när det är som bäst. Monika Ahlbergs recept är ett av våra mest populära!

Rabarberpaj med kolasmul

Toppa rabarberpajen med en extra knäckig blandning av farinsocker, mjöl och smält smör. Mums!