All den kraft du förväntar dig, utan sladd. Den sladdlösa serien gör det enkelt att mixa, hacka, puréa och vispa.
Läs mer
Ingredienser
6 - 8
4-6 stjälkar rabarber
0,5-1 dl strösocker
1 msk majsstärkelse
100 g vit choklad
Smuldeg
150 g smör, rumsvarmt
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 dl farinsocker
0,5 tsk bakpulver
1 tsk flingsalt
0,5 dl sirap
Citrongrädde
2 dl grädde
1 msk florsocker
citron, zest
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala eventuellt rabarbern om den är grov, skölj och skär den i små skivor. Lägg rabarbern i en smord pajform. Strö över strösocker och majsstärkelse och rör om.
Grovhacka den vita chokladen och strö över rabarbern.
Dela det rumsvarma smöret i kuber och lägg ner i KitchenAid sladdlös hackare tillsammans med havregryn, mjöl, farinsocker, bakpulver, flingsalt och sirap. Mixa stötvis till ett härligt smul.
Fördela smulet över rabarbern. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter, tills pajen har fått en gyllenbrun färg och är knäckig.
Vispa grädden med KitchenAid sladdlös elvisp - Den sladdlösa elvispen ger dig total frihet att tryggt kunna mixa, röra och vispa när och hur du vill. Tillsätt florsocker och smaka av med lite citronzest och servera tillsammans med pajen.