Vickning deluxe - korv och bröd med lyxig topping

Vickning deluxe - korv och bröd med lyxig topping

19 ingredienser

30 min

Finns det något bättre än att bli bjuden på mat inpå småtimmarna? Preppa toppingen innan och bjud dina gäster på en riktigt lyxig korvbuffé!

läs mer
korvbrodsbagarn_potato_hot_dog

Testa Korvbrödsbagarns produkter!

Snabbt, enkelt och supergott med Potato hot dog bun, Bistro hot dog bun och Durum korvbröd från Korvbrödsbagarn.

Läs mer

Ingredienser

portioner

Korv med mangosalsa och aioli

  • 2 Korvbrödsbagarn Potato hot dog bun
  • 2 dl fryst mango, tinad
  • 0,5 gurka
  • 0,5 röd chilifrukt
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 burk aioli
  • rostad lök
  • 2 korvar (valfri sort)

Korv med crème fraîche och stenbitsrom

  • 2 Korvbrödsbagarn Bistro Brioche hot dog bun
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 burk svart stenbitsrom
  • 1 kruka färsk dill
  • 0,5 rödlök
  • 2 korvar (valfri sort)

Korv med rödkål och purjolöksgroddar

  • 2 Korvbrödsbagarn Durum korvbröd
  • 50 g rödkål
  • 1 burk srirachamajonnäs
  • 1 ask purjolöksgroddar
  • 2 korvar (valfri sort)

Gör så här

  1. Korv med mango, gurka, chili, koriander och aioli
    Tärna gurka i små bitar.
  2. Hacka chili och en näve koriander.
  3. Blanda samman med mangon. Förvara i kyl tills det är dags att servera.
  4. Korv med crème fraîche, stenbitsrom, rödlök och dill
    Finhacka rödlök och förvara i kyl tills det är dags att servera.
  5. Korv med rödkål, sriracha och purjolöksgroddar
    Skiva rödkålen tunt med hjälp utav en mandolin eller osthyvel. Förvara i kyl tills det är dags att servera.
  6. Servering
    Rosta bröden i en torr stekpanna eller på grillen tills de får lite yta.
  7. Stek korvarna och montera sedan med respektive topping. Servera på en trevlig bricka!