Grovhacka koriandern. Blanda koriander och olja i en kastrull och hetta försiktigt upp till blandningen blir ljummen. Ställ kastrullen i ett iskallt vattenbad och låt svalna.
När blandningen är kall, mixa i blender eller med stavmixer tills den är slät. Låt blandningen dra, övertäckt, i kylskåp 2-48 timmar.
Sila oljan genom kaffefilter.
Wasabi- och citroncrème
Vispa ihop ingredienserna och smaka av med citron och salt. Krämen håller en vecka i kylskåp.
Servering
Filea grapefrukten och skär avokadon i 1 cm strora kuber.
Skär tonfisken i tunna fina skivor. Finhacka löken och chilin. Se till att inga hinnor eller kärnor från chilin följer med.
Sätt ugnen på 200 grader. Pricka tortillan med en gaffel och dela den i fjärdedelar. Pensla bröden med olivolja och strössla med lite salt. Baka av mellan två plåtar i ugnen tills tortillan är krispig, ca 5 minuter. Lägg tortillabitarna på ett galler så de fortsätter vara krispiga.
När det är dags att servera, bred wasabicrèmen på tortillan och sprid ut de övriga ingredienserna.
Droppa över lite ytterligare crème, korianderolja och toppa med korianderblad, sesamfön och shishimipeppar.