Svamptoast med parmesan, crème fraiche och chili

4 röster
10 m
4
Svamptoast med parmesan, crème fraiche och chili
Foto: Filip Poon

En härligt god svamptoast med riven parmesan, het chili och en klick crème fraiche. Perfekt som förrätt, eller frukost.

Visa mer
10 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 skivor bröd

Svamp

  • 200 g valfri svamp, t ex champinjon, kantarell, karl johan.
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 3 salladslökar
  • 0,5 röd chili (eller efter smak)

Topping

  • 100 g riven parmesan
  • 1 dl crème fraiche

Gör så här

  1. I en stor stekpanna på medelhög värme, i med olja och på med svampen, svetta ur den i ca 4 min.
  2. Ha i finhackad chili, hackad salladslök och smör. Stek tillsammans med svampen ca 2 min.
  3. Rosta brödet, bre med crème fraiche, ha på svampröran och avsluta med att riva parmesan över. Servera och njut!
24 augusti 2015

laddar fler recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

laddar

laddar recept

Laddar fler recept