Surf ’n turf med hummer och chorizo

0 röster
30 m
4
30 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 2 humrar, kokta
  • 200 g chorizo, färsk
  • 12 hjärtsalladsblad
  • 2 färska majskolvar, repade korn
  • 0,5 chili, tunt skivad
  • 1 salladslök, skivad
  • 5 dillkvistar, plockade vippor

Gör så här

  1. Ta ur humrarna och dela stjärten på längden och ta ur köttet
  2. Grilla hummerköttet snabbt på grillen så det blir varmt, max 1 minut.
  3. Grilla korven och majsen tills de får färg. Låt svalna
  4. Plocka ur innehållet ur korvskinnet och repa av kornen av majsen.
  5. Blanda ihop chorizo, hummer och majs och fördela på salladsblad. Garnera med salladslök, chili och dill
10 juni 2016

Fler goda recept