Hallongrottor i långpanna

Rolig bakning med barnen!

Visst är det underbart att dela en stund i köket tillsammans med barnen? En massa glädje, stök och skratt - den perfekta familjeaktiviteten helt enkelt! Det måste samtidigt vara enkla och goda recept, som barnen gillar, och man vill ju gärna undvika att det blir för mycket stök i köket..

Låter det omöjligt att hålla motivationen och fokuset länge nog hos barnen när ni bakar? Här har vi samlat 7 recept som är busenkla, roliga och goda att baka. Glad bakning till hela familjen!

7 enkla bakrecept för hela familjen

Sponsrat innehåll

Frasiga smördegs-Oreos

Frasigt, krispigt och krämigt - på bara 3 ingredienser!

Kladdkaksmuffins med vit choklad

Mums säger vi bara! Snabbt och okomplicerat ska det vara - de här muffinsen passar perfekt att baka och frysa in för att ta fram vid senare tillfälle.

Hallongrottor i långpanna

Nu kan du baka den här klassikern snabbt och smidigt i långpanna. Sedan skär du den i små rutor som räcker till femtio personer om alla äter en kaka var. Busenkelt och otroligt gott.

Kärleksmums

Kärleksmums, snoddas, mockarutor.. Kärt barn har många namn. Den här gamla klassikern slår aldrig fel!

Nutellabollar

Underbart krämiga chokladbollar med nutella och oboy. Testa dessa och du kommer aldrig vilja baka några andra chokladbollar igen!

Kolakladdkaka

En kladdkaka med kolasmak? Jajamensan det är fullt möjligt och orimligt gott. Kladdigt, enkelt och uppskattas av hela familjen!