Pinchos med getoströra, råmarinerad polkabeta och oliv

20 m
8 st
Pinchos med getoströra, råmarinerad polkabeta och oliv
Foto: Mattias Larsson
20 m
8 st

Du behöver

Getoströra

  • 0,5 klyfta vitlök
  • 1/6 citron
  • 50 g chèvreost
  • 0,5 msk crème fraiche
  • 1 msk bladpersilja, finhackad

Marinerad polkabeta

  • 1 polkabeta
  • 1 msk pressad citronjuice
  • 1 tsk flytande honung
  • salt

Servering

  • 8 skivor baguette
  • 8 kalamataoliver

Gör så här

  1. Finhacka vitlöken och finriv det yttersta skalet av citronen. Mosa getosten med crème fraichen och blanda med citronskalet, vitlöken och persiljan.
  2. Skala och hyvla 8 supertunna skivor av polkabetan. Marinera skivorna i den pressade citronen, honungen och lite salt.
  3. Bred getoströran på baguetten. Krama ur den marinerade polkabetan lite lätt och lägg ovanpå getoströran. Toppa med oliverna.
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept