Tillbehör till smörrebröd: majonnäs och curry remoulade

Smörrebröd: Rostbiffssmörgås
Foto: TV4

Du behöver

Majonnäs

  • 1 st äggula
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 3 dl matolja, ca
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak

Curry remoulad

  • 2 dl pickles, ca
  • 2 dl av den färdiga majonnäsen, ca
  • 2 tsk Garam Masala (curry)
  • 1 msk gurkmeja

Gör så här

  1. Majonnäs
    Blanda äggulan med alla ingredienser utom oljan.
  2. Häll sist i oljan i fin stråle under snabb omrörning tills majonnäsen tjocknar.
  3. Curry remoulad
    Hacka pickles och låt rinna av.
  4. Blanda ihop med övriga ingredienser.
Kommentera receptet

Fler goda recept