Per Morbergs skaldjursbuffé

17 röster
20 m
2
Per Morbergs skaldjursbuffé
Foto: Martin Löf

Skaldjursbuffé på Pers favoriter från havet och krispigt god Toast Melba.

Visa mer
20 m
2

Du behöver

Skaldjursbuffé

  • 1 hummer, delad
  • 6 ostron
  • 200 g färska räkor
  • 6 havskräftor, delade
  • 50 g kaviar
  • 1 citron, i klyftor
  • 1 dl crème fraiche

Toast Melba

  • 2-4 skivor surdegsbröd
  • olivolja
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Skär tunna skivor av brödet, ju tunnare desto bättre. Lägg brödskivorna på bakplåt och ringla över lite olivolja.
  2. Grilla brödet på hög värme (från ovan) i ugnen tills det blir krispigt och gyllenbrunt, det tar ungefär 3-5 minuter.
  3. Ta ut och låt svalna.
  4. Lägg upp skaldjursbuffén snyggt på ett fat med is och servera med brödet.
3 november 2016
Kökets box

laddar fler recept...

Laddar fler recept...