Morberg jagar och lagar

Morberg jagar och lagar är en bok med historier och bilder från många års jakt.

Att jaga är en personlig, rentav privat upplevelse för Per Morberg. Året om är han ute i skog och mark. Han jagar allt från and och vildsvin till älg och antilop.

Men det vore inte en bok av Per Morberg om den inte också handlade om mat. En god jägare tar hand om sitt byte. Så här finns förstås Morbergs bästa viltrecept, från Harsadel medportvinsgräddsås och Älgfärsbiffar med messmörsås till Vildsvinsfräs från Djursnäs. Allt uppdelat efter årstid.

Recept ut Morberg lagar och jagar

Jaktkojans viltgryta
Per Morberg 2018
Betyg: 3.7 av 5 (202 röster)

Jaktkojans viltgryta

Per Morberg
Harsadel med portvinsgräddsås
Per Morberg 2018
Betyg: 2.8 av 5 (41 röster)

Harsadel med portvinsgräddsås

Per Morberg
Älgfärsbiffar med mandelpotatis
Per Morberg 2018
Betyg: 3.7 av 5 (392 röster)

Älgfärsbiffar med mandelpotatis

Per Morberg
40 m
Gulaschsoppa på vildsvin
Per Morberg 2018
Betyg: 3.8 av 5 (139 röster)

Gulaschsoppa på vildsvin

Per Morberg
Chokladkakor
Per Morberg 2018
Betyg: 3.91 av 5 (11 röster)

Chokladkakor - Per Morberg

Per Morberg
I säsong: oktober
Per Morberg 2018
Betyg: 3.3 av 5 (523 röster)

Per Morbergs trattkantarellsoppa

Per Morberg
ca 30 m
Per Morbergs hjortronparfait
Per Morberg 2018
Betyg: 3 av 5 (231 röster)

Per Morbergs hjortronparfait

Per Morberg