Morberg grillar

I sin bok "Morberg grillar" bjuder Per Morberg på sina bästa recept för grill och stekhäll.

Bland de trettiotal rätterna i Morberg grillar finns entrecôte med blomkål och bluecheesesås, stora köttbullar med fetaost, kycklingspett med chiliaioli, lax med sesamfrön och teriyakisås och sparris med parmesanostcrème. Det är mycket kött och fisk, men också en hel del grönsaker som enkelt kan läggas på grillen och utveckla nya smaker. Här finns även tips om hur man blandar ihop en perfekt marinad.

Någonstans har också en filmjölkslunch smugit sig in: "Gud, vad gott med fil! Just nu står köttbitarna mig upp över öronen." Även en grillentusiast kan få för mycket av det goda, men bara förstunden.

Recept från boken

Korv med tysk potatissallad
Per Morberg 2018
Betyg: 4 av 5 (40 röster)

Korv med tysk potatissallad

Per Morberg
Kycklingspett med chiliaioli
Per Morberg 2018
Betyg: 3.7 av 5 (7 röster)

Kycklingspett med chiliaioli

Per Morberg
30 min + tid i kylen
Spädgris på skogvaktarns vis
Per Morberg 2018
Betyg: 3.1 av 5 (69 röster)

Spädgris på skogvaktarns vis

Per Morberg
Farish kebab med tsatsiki
Per Morberg 2018
Betyg: 3.5 av 5 (102 röster)

Farish kebab med tsatsiki

Per Morberg
Lammkotletter med sommarsallad
Per Morberg 2018
Betyg: 3.67 av 5 (9 röster)

Lammkotletter med sommarsallad

Per Morberg
Filmjölkslunch
Per Morberg 2018
Betyg: 3 av 5 (2 röster)

Filmjölkslunch

Per Morberg
ENKELT
grillsallad med granatäpple
Per Morberg 2018
ENKELT
matjessill på glöd
Per Morberg 2018
Betyg: 2.4 av 5 (5 röster)

Matjessill på glöd

Per Morberg
30 min
Tournedos med murkelsås
Per Morberg 2018
Betyg: 3.1 av 5 (22 röster)

Tournedos med murkelsås

Per Morberg