Krustader med kallrökt lax, färskost och forellrom
Krustader med kallrökt lax, färskost och forellrom
8 ingredienser
Markus Aujalays recept på krustader fyllda med kallrökt lax, färskost och forellrom. Enkelt att fixa som plockmat eller som en liten förrätt. Recept från Markus kokbok.
Ett paket krustader är alltid bra att ha på lut. Man kan lätt göra ett snabbt och elegant tilltugg genom att fylla dem med något gott. / Markus Aujalay
Ingredienser
- 1 förp krustader (små krustader)
- 200 g färskost
- 100 g kallrökt lax
- 2 msk majonnäs
- 2 msk vatten
- 30 g forellrom
- 1 msk gräslök, finskuren
- svartpeppar
Gör så här
- Mixa färskost och kallrökt lax till en slät kräm.
- Rör ut majonnäs med vatten och blanda med forellrom och gräslök.
- Fyll dina krustader med laxkräm och toppa med dressingen. Avsluta med lite nymald svartpeppar.