Kökets kurser - en annorlunda present

Kökets unika onlinekurser – frågor och svar

Vad är en onlinekurs? Hur fungerar det? Vad får man i kursen? Funderingarna är många kring våra populära matlagningskurser och här besvarar vi de 5 vanligaste frågorna.

Kökets unika onlinekurser ger dig glädje som varar för alltid: låt oss förklara hur det går till!

1. Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs består av videolektioner där en av Sveriges främsta kockar eller konditorer beskriver hur de lyckas med sina recept och bakverk. De visar steg för steg och ger dig användbara tips och trix i köket.

2. Vilka kurser finns det?

Kökets kurser utökas hela tiden med nya unika spännande kurser! Nu finns de tre stycken inom olika teman.
Teas tårtkurs - Lyckas med tårtor
Lär dig tänka som en konditor och skapa fantastiska tårtor.

Tommy Myllymäkis såskurs - Bli en mästare på såser
Lär dig göra fonder och såser från grunden.

Paul Svenssons gröna kurs - Skapa magi med grönsaker
Fantastiska smakupplevelser med grönsaker i fokus.
Men håll utkik då det snart lanseras nya kurser inom spännande områden!

3. Vad får jag när jag köper en onlinekurs?

Onlinekursen består av flera videolektioner och tillhörande recept i både textform och som videoklipp. Allt ligger sparat på din inloggning så du kan nå det närsomhelst via webben. Du behöver alltså inte spara ner något på din dator, utan du har tillgång till materialet för alltid via hemsidan.

4. Hur ofta kan jag gå min onlinekurs?

Har du köpt en onlinekurs kan du gå den hur ofta du vill, när du vill och i vilken takt du vill. Du kan spola tillbaka, pausa och komma tillbaka hur många gånger som helst. Har du köpt en onlinekurs hos Kökets kurser är den din för alltid.

5. Vem passar en onlinekurs till?

Nybörjaren, den vana hemmakocken eller den som är utbildad inom matlagning - ja kurserna passar för alla! Kurserna är även perfekta som present! Skriv ut presentkortet när du köpt kursen via hemsidan och du har den bästa presenten på mindre än 10 minuter, utan att lämna hemmet.

Läs mer och se smakprov från alla Kökets onlinekurser här >>