Akvariets superfärska sashimi

0 röster
45 min
4

En variation av färsk fisk med tillbehör. /Jonas Wahlström

Rekommenderade fisktyper är lax, tonfisk och gös men det går givetvis bra med andra sorter också.

Vintips
Hilltop Gewurztraminer, artnr 5332

Jonas bjöd även på

Hummer från akvariets korallrev
Gräddglass med hemmaplockade hallon



Kolla in alla recept och läs mer om

Klockan åtta hos stjärnorna.



Receptet är från tv-programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
45 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 500 g färsk fisk
  • Vit rättika, efter smak
  • Syltad ingefära, efter smak
  • Wasabi, efter smak
  • Soja, efter smak

Gör så här

  1. Skär fisken i jämntjocka bitar cirka 5 mm.
  2. Servera med strimlad vit rättika, syltad ingefära, wasabi och soja.
9 maj 2011

Fler goda recept