Gubbröra à la Per Morberg

20 m
4
Gubbröra à la Per Morberg
Foto: TV4
20 m
4

Du behöver

  • 4 ägg, hårdkokta
  • 1 rödlök
  • 1 knippe örter (dill, persilja och gräslök)
  • 1,5 burk Grebbestads ansjovis (à 170 g).
  • 1 rå äggula
  • 1 tsk fransk senap
  • lite av ansjovisspadet
  • salt och peppar.

Gör så här

  1. Hacka de hårdkokta äggen och finhacka rödlöken och örterna.
  2. Lyft upp ansjovisarna från spaden och skiva ansjovisfiléerna i lagom stora bitar.
  3. Blanda alltsammans med äggulan och senapen. Rör om och smaka med salt och peppar och eventuellt med ansjovisspadet. Serva gärna på en knäckebrödsskiva.
Kommentera receptet
hosterbjudande

Fler goda recept