Jennys kaviarsill

Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Jennys kaviarsill

4

7 ingredienser

4 min

Jenny en av klipporna i kallskänken brukar bjuda på den varianten som gästerna alltid lovordar. /Fredrik Eriksson

**Fredrik lagade även
**

Kryddpepparsill

Färskosttarte med matjessill

Knäcke med anjovis

Isabels kummin och dillfrös knäcke

Långbrosill 2008

Ingredienser

  • 4-5 inlagd sill
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl vispgrädde, vispad
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 msk persilja, hackad
  • 2 msk kaviar orökt
  • 1 rödlök, finhackad

Gör så här

  1. Blanda alltsammans till en härlig creme och vänd ner sillen försiktigt.
  2. Låt den dra över natten i kylen.
  3. Serveras kylskåps kall gärna med årets första färskpotatis.