• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Ernsts potatissallad

597 röster
ca 30 m
ca 30 m

Du behöver

  • 2 kg färskpotatis (eller vanlig potatis)
  • 1 knippe dill
  • 1 knippe persilja
  • 1 knippe gräslök
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl vit balsamvinäger (eller saft av en citron)
  • 1,5 msk salt
  • svartpeppar, nymalen
  • 2 msk honung
  • 1 knippe rädisa

Gör så här

  1. Koka potatisen och skär i stora bitar, smaksätt potatisen när den är varm.
  2. Hacka de färska kryddorna. Häll över olja och vinäger alternativt citron. Salt och peppar från kvarn. Smaka av och jobba vidare med kryddningen tills du är nöjd.
  3. Skiva i rädisor och ringla över lite honung.
8 juni 2009