• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Chevrepannacotta med caviartopp

47 röster
15 m + vila i kyl
5-6
Abba Chevrepanacotta
Foto: Angelica Söderberg

Vi väljer ut den allra bästa romen och lagrar den i tunnor i djupa bergrum tills den uppnår perfekt mognad. Med sin fantastiska färg och smak är lyxfaktorn ett otvivelaktigt faktum.

Abba röd stenbitsrom produkt ny

Den här pannacottan är den perfekta förrätten. Helt galet god med en klick caviar på toppen. Och det bästa av allt - det går utmärkt att byta ut till din favoritost, som till exempel Rouqueford - mums!


15 m + vila i kyl
5-6

Du behöver

  • 2 gelatinblad
  • 1 förp Abba caviar röd finkornig rom
  • 100 g chèvreost (eller ex. Roqueford)
  • 2 dl grädde
  • 2 rädisor, tunt skivade
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
  2. Skär bort kanterna och smält getosten med grädden i en kastrull.
  3. Lyft upp gelatinbladen och krama ur vattnet. Lägg gelatinbladen i getostblandningen och rör om (obs! getostblandningen får inte vara varm - endast lätt ljummen - annars försvinner gelatinets bindande effekt).
  4. Smaka av med lite salt och peppar. Häll upp i små glas och ställ i kylen.
Tips!
Abba cheesecake från Koster

Abba tipsar!

Vill du ha fler tips på festlig buffémat?

Klicka här!


3 juni 2016