Matjesill på potatis med gräddfil

3 röster
5 min
4
Matjesill på potatis med gräddfil
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

De här små knäckebrödssnittarna fungerar både som förrätt och drinktilltugg.

Visa mer
5 min
4

Du behöver

  • 1 förp matjesill
  • 1 hårdkokt ägg
  • 8 kokta färska potatisar
  • 1 rödlök
  • 1 kruka gräslök
  • 1 dl gräddfil
  • svartpeppar
  • knäckebröd

Gör så här

  1. Skala rödlöcken och hacka. Hacka även matjesillen, ägget och gräslöken. Dela potatisen och gröp ur den något.
  2. Fyll potatisen med matjesillen och ägg, toppa med gräddfil och löken samt lite svartpeppar. Servera med knäckebitar.
17 november 2010

laddar fler recept

Laddar fler recept