Bjud på prisvärd trerätters där allt går att förbereda

Även om plånboken känns tunn och tiden knapp är det inte omöjligt att bjuda på en festlig trerätters. Spana in vår prisvärda meny som garanterat kommer att få det att vattnas i munnen hos dina gäster.

Trerätters under 350 kronor som dessutom går att förbereda helt och hållet dagen före, visst låter det nästan för bra för att vara sant? Men här är den - menyn som ger dig tid över att umgås med gästerna, smakar riktigt gott och som inte kostar skjortan. Dessutom är den tacksam att anpassa efter antalet gäster. Pumpasoppa med kokos

Börja med en värmande soppa med skönt sting av ingefära och chili. Här är en vackert orange pumpasoppa som blir precis lagom krämig och rund i smaken av kokosgrädde. Pumpan går fint att byta mot t ex sötpotatis eller morötter.

Rökig chiligryta

Den ultimata bjudrätten - en vegetarisk chiligryta som fått koka länge och blivit härligt mustig i smaken. Den görs med fördel dagen före då smakerna bara blir godare om den fått stå ett tag. Värm på vid servering och bjud med tillbehör som avokado, tortillabröd, nachos, gräddfil, lime och koriander. Föredrar du en chiligryta på kött är det här receptet på högrevschili ett säkert kort - köttet blir supermört och otroligt smakrikt.

Vit chokladmousse med citrustäcke

Efter en het och smakrik huvudrätt känns det fräscht att avsluta middagen med en sötsyrlig dessert – här är en lättlagad vit chokladmousse som täcks med citrusfrukter. Desserten kan stå helt klar i kylen och går till och med att förbereda dagen före. Variera gärna med olika citrusfrukter.