Baka ditt eget bröd

Baka ditt eget bröd

Ernst Kirchsteiger hade nog rätt när han sa ”Man känner aldrig sig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen”.

För visst är det något speciellt med att skära upp skivor eller bryta bitar av ett ljummet bröd man själv knådat och kryddat. Gå loss i skafferiet och börja jakten på ditt eget mästerverk och var inte rädd för att experimentera med olika kryddor och mjölsorter.

Saftiga och robusta bröd

Filmjölkslimpa á la GI
GI Viktkoll
Betyg: 3.9 av 5 (20 röster)

Filmjölkslimpa á la GI

GI Viktkoll
9h 5 min
Fruktbröd
Betyg: 4 av 5 (7 röster)

Fruktbröd

Jan Hedh
Danskt rågbröd
Johan Sörberg
Betyg: 3.3 av 5 (325 röster)

Danskt rågbröd

Johan Sörberg
22h 45 min

Gott till maten

Grova baguetter
Systrarna Eisenman
Betyg: 3.1 av 5 (31 röster)

Grova baguetter

Lisa och Monica Eisenman
2h 3 min
Brytbröd
Pelle Johansson
Betyg: 3.18 av 5 (17 röster)

Enkelt brytbröd

Pelle Johansson
1h 35 min
Focaccia
Pelle Johansson
Betyg: 3.6 av 5 (35 röster)

Focaccia

Pelle Johansson
1h 50 min

Frukostbröd

Grahamsbullar
Betyg: 2.7 av 5 (32 röster)

Grahamsbullar

Anna-Karin Högfeldt,, Martin Hamilton, Pär Lindström
1h 25 min
Bagels
Johan Sörberg
Betyg: 3.9 av 5 (20 röster)

Bagels - Johan Sörbergs recept

Johan Sörberg
1h 45 min