morotskakacheesecake

7 oemotståndliga morotskakor

Älskade, älskade morotskaka - saftig, söt och kryddig. Det perfekta alternativet till en riktigt god fika, om du frågar oss! Här har vi samlat 7 varianter på klassiska och nytänkande varianter på morotskaka!

Morotskaketårta med vit chokladfrosting

Morotskaka i flera lager - saftiga bottnar av morotskaka varvade med en härlig frosting med vit choklad. Garnera med bär efter säsong.
Sponsrat innehåll

Morotskaka på 5 minuter!

Visste du att det går att göra en saftig och supersnabb morotskaka i mikrovågsugnen? Toppa med en enkel cheesecakekräm och du har fikat klart på 5 minuter. Perfekt när sötsuget slår till!

Morotskakabullar

Klart man ska göra saftiga bullar som smakar morotskaka! Idén fick Camilla av morotsfrallor som blir så saftiga tack vare vätskan från morötterna.

Morotskaka, Roy Fares recept

Morotskaka är en tidlös klassiker som alla borde testa! Att baka den är inte alls svårt och med detta recept blir den sådär härligt saftig och god!

Morotskakasnittar

"Alltså kolasnittar som smakar precis som morotskaka!!! Hade helst av allt gjort fler utropstecken för att uttrycka min glädje över det här receptet men hejdar mig så att ni inte tycker att det här blogginlägget blir fånigt haha." /Camilla Hamid

Morotscupcakes med cream cheese-frosting

Supersaftiga morotsmuffins med kanel och muskot. Toppas med en vaniljdoftande frosting gjord på färskost.

Morotskladdkaka

Kladdkaka med morot och creeme cheese-frosting. Hello beroendeframkallande!

Populära morotskakor

Morotsrulltårta
Tea Malmegård 2016
30 min + tid att stå i kylen