Ciabatta med tomatröra, avokado och mozzarellafelix-svg-logo

5 supersnabba picknickrecept!

Det är lätt att det "bara" blir ost & skinkmacka när man ska dra ut på picknick, en termos kaffe och saft till barnen. Men det finns så mycket gott man kan göra, som både är enkelt och snabblagat. Här är 5 smarriga tips!

Snabbt och enkelt till picknick

Sponsrat innehåll

Hummuswrap med grillad halloumi

Wrap är ett säkert kort för en lyckad picknick. Enkelt att ta med och kladdar inte. Den här wrapen med hummus, grönsaker, grillad halloumi och Felix sås på soltorkade tomater är drömmigt god!
Sponsrat innehåll

Vegetarisk Chipotle Chilipizza

Minipizzor är ett perfekt snacks att ha med på picknick! Använd smördegsplattor som botten och vips har du riktigt frasiga små minipizzor! Toppa dem med dina favoritingredienser och massor av ost. Vegetarisk Chipotle chilipizza är en riktig höjdare - gjord på fryst färdigrätt!
Sponsrat innehåll

Vegetariska pitabröd med Coconut Bean Curry

Ofta tänker man på färdiga rätter i frysdisken som ren lunchmat på jobbet. Men här går det verkligen att använda fantasin! Som exempelvis med Felix vegetariska rätter - de är perfekta att använda som picknickmat! Vad sägs om vegetariska pitabröd fyllda med sallad och Coconut Bean Curry? En riktig godbit även för barnen!
Sponsrat innehåll

Ciabatta med tomatröra, avokado och mozzarella

Mozzarella, avokado, krämig fetaoströra med ketchup och soltorkade tomater. Ja, det här är en macka som inte lämnar någon besviken!
Sponsrat innehåll

Snabba middagsmackan

En rostad macka fylld med nyttiga godsaker är ett snabbt och mättande alternativ till picknicken. Och en macka kan du förändra i all oändlighet med just dina favoritingredienser. Toppa med en god sås från Felix för extra smak.